- 2 tl Speculaaskruiden
- 250 g Gedroogde cranberry's
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Cranberry upsidedown cake op tafel.
- Verwarm de oven voor op 170 graden en vet een springvorm in (20 cmØ).
- Klop de boter romig.
- Mix 200 g witte basterdsuiker en 1 tl koek- en speculaaskruiden erdoor.
- Voeg 1 voor 1 de eieren toe.
- Mix lepel voor lepel het zelfrijzend bakmeel erdoor en voeg zout toe.
- Meng 100 g basterdsuiker met 1 tl koek- en speculaaskruiden. Verspreid dit mengsel over de bodem van de ingevette springvorm.
- Verdeel cranberry's over de suikerlaag en schep het cakebeslag erover.
- Bak de cake gedurende 60-75 minuten gaar.
- Laat de cake kort afkoelen en stort deze op een taartschaal zodat hij niet vastkleeft aan het bakblik.