Havermoutmuffins

Havermoutmuffins

Smulweb imageSmulweb

Maak je ontbijt nog lekkerder met havermoutmuffins. Laat de havermout 20 minuten weken en meng dit met een mix van boter, meel en suiker tot een romig mengsel. Bakken en klaar is je heerlijke ontbijt!

45 min bereiden

ontbijt

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Havermoutmuffins op tafel.

  1. Verwarm de oven op 190 graden.
  2. Roer de havermout door het kokend water en laat het 20 minuten rusten.
  3. Roer met de mixer de suiker door de gesmolten boter tot een romig mengsel.
  4. Meng de meel, bakpoeder en vanillesuiker door elkaar. Voeg het romige mengsel toe en lepel de havermout erdoor.
  5. Giet het deeg in een muffinvorm en bak de muffins in 20-25 minuten gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ontbijt