Gesmolten chocoladecake

Gesmolten chocoladecake

Smulweb imageSmulweb

Deze gesmolten chocolade cakejes zijn het toppunt van verwennerij. Smelt de chocolade samen met de boter en voeg daarna het ei- en suikermengsel toe. Schenk het mengsel in een ovenschaaltje en plaats deze in de oven voor 14 minuten totdat de cakejes gaar zijn. Geniet ervan!

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gesmolten chocoladecake op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Smelt de chocolade samen met de boter op een zacht vuur.
  3. Meng de eieren en suiker en roer dit een paar minuten terwijl je de bloem toevoegt.
  4. Voeg het ei- en suikermengsel toe aan de chocolade en boter (zorg ervoor dat dit warm genoeg is) en roer het door elkaar.
  5. Schenk het mengsel in 4 kleine ingevette ovenschaaltjes en plaats deze in de oven voor 14 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts