Dadeltaart uit smakelijck

Dadeltaart uit smakelijck

Smulweb imageSmulweb

Zoetekauwen opgelet! Maak kennis met deze dadeltaart uit smakelijck. Gehakte dadels en walnoten gemengd met biscuitjes en boter vormen de heerlijke bodem van deze taart. Afgemaakt met een beetje geraspte kokos voor de ultieme smaakbeleving.

15 min bereiden

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Walnoten gepeld, ongezouten
  • 1 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Dadeltaart uit smakelijck op tafel.

  1. Hak de dadels en walnoten grof. Hak de biscuitjes in stukjes van ongeveer 1 cm. Bekleed een bakvorm van 20 cm doorsnee.
  2. Smelt de boter op laag vuur. Roer de suiker erdoor tot het oplost in de boter. Klop het halve ei los en voeg bij het botermengsel. Klop direct, zodat het zich goed vermengt en niet gaat stollen. Voeg de honing en de dadels toe en verwarm 1 minuut goed door.
  3. Voeg de biscuitjes en walnoten toe en laat nog even doorverwarmen. Giet in de bakvorm en laat 2 uur afkoelen in de koelkast.
  4. Bestrooi voor het serveren met geraspte kokos.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Dadeltaart