Lams korma

Lams korma

Smulweb imageSmulweb

Een exotische twist aan de tafel met lams korma! Lams vlees in een smaakvolle saus van puree van knoflook, ui, gember, cashewnoten, rode peper, kurkuma, garam masala, ketoembar en komijn. In combinatie met yoghurt en sudderen resulteert dit in een overheerlijk gerecht.

120 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Lams korma op tafel.

  1. Begin met de saus. Doe de knoflook, een ui, gember, cashewnoten en rode peper bij elkaar en pureer ze met een staafmixer/keukenmachine tot een gladde pasta. Voeg 100 ml water en de kurkuma, garam masala, ketoembar en komijn toe en roer goed door elkaar.
  2. Bak in een koekenpan de andere ui glazig en voeg daarna de kormasaus toe. Roer het lamsvlees door de saus.
  3. Schenk de yoghurt in de pan en breng het geheel aan de kook. Doe de deksel op de pan en laat het twee uur zacht sudderen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte