Boerenkool chips

Boerenkool chips

Smulweb imageSmulweb

Zin in chips? Maak ze zelf van boerenkool! Even de boerenkool spoelen, drogen en in stukken scheuren. Bestrijk met olijfolie en zout en leg het op de bakplaat. Bakken in de oven en heerlijk knapperige boerenkool chips zijn klaar!

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Boerenkool chips op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Spoel de boerenkool en droog het. Verwijder de steeltjes en harde nerven. Snijd de bladeren in grove stukken.
  3. Meng de boerenkool met olijfolie en bestrooi met zout.
  4. Schik de bladeren in een platte laag op een met bakpapier beklede bakplaat.
  5. Bak de boerenkool in de oven gedurende 20 minuten, tot het knapperig is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Boerenkool