- 25 g Basilicum
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Frittata (italiaanse groenteomelet) op tafel.
- Verwarm een pan met olie op hoog vuur. Laat de bladgroenten slinken in de pan.
- Voeg het eimengsel toe en roer door.
- Verminder het vuur en bak de frittata 3 minuten.
- Bak de frittata 15 minuten in de oven. Gebruik rauwe bladgroenten zoals spinazie, rucola, snijbiet, andijvie, etc.
- Schenk de helft van het eimengsel in de pan en laat dit 1 minuut garen.
- Verdeel de gare groenten over de frittata en giet vervolgens de rest van het eimengsel eroverheen.
- Bak dit op matig vuur 3 minuten tot de frittata halfgaar is.
- Bak de frittata 15 minuten in de oven. Gebruik gare groenten zoals boontjes, broccoli, bloemkool, venkel, prei, spruitjes, etc.