Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Garnalen amuse of voorgerecht op tafel.
- Snijd de courgettes in dunne plakken van ½ cm en maak rondjes met de appelboor uit de courgette. Laat deze marineren in de balsamico crème.
- Maak van de crème fraiche en de mayonaise een mooie saus met iets meer crème fraiche dan mayonaise.
- Snijd de komkommer in plakken van ½ cm, leg ze op een bakblik en schroei ze met de brander bruin. Laat deze afkoelen en haal hier ook met de appelboor het middelste rondje uit.
- Doe de zoute pinda's in de vijzel en maak deze fijn. Leg midden in de kom of op het bord een beetje mayonaise crème fraiche mengsel en druk daar de garnalen goed stevig in.
- Haal de vorm weg en leg op de garnalen de komkommer. Leg het middelste rondje aan de zijkant tegen het hoopje aan. Doe een toefje mayo/fraiche mengsel in het open rondje van de komkommer en doe daar nog 2 garnalen in ter garnering.
- Leg een bergje grofgehakte pinda's neer.
- Maak een radijs schoon en maak daar inkepingen in. Vul deze inkepingen met een rondje gemarineerde courgette rondjes. Leg die ook bij het bergje.
- Tot slot, leg een grote druppel bieslookolie neer.