Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Romige kaashapjes van bladerdeeg bos ui ham op tafel.
- Rol het bladerdeeg uit en steek er vierkantjes van ongeveer 2 ½ x 2 ½ cm uit.
- Bekleed twee bakplaten met bakpapier en haal ze uit de oven.
- Meng geraspte kaas met crème fraîche in een bak en voeg beetje zout en peper toe. Als je luxere hapjes wilt, snipper dan een bosuitje en wat plakjes rauwe ham en meng ze erdoorheen.
- Doe een beetje kaasmengsel op elk partje bladerdeeg.
- Klop een ei met wat koffiemelk en smeer de hapjes in met het eimengsel. Hierdoor gaan ze mooi glimmen en worden ze bruiner tijdens het bakken.
- Zet de bakplaten in een voorverwarmde hete lucht oven op 170 graden en bak ze in 15-20 minuten mooi bruin.
- Serveer de hapjes wanneer ze lekker krakend krokant zijn.