Rode curry met jonge kapucijners

Rode curry met jonge kapucijners

Smulweb imageSmulweb

Proef Azië met deze heerlijke Rode curry met jonge kapucijners en saucijs/worstjes. De curry is gevuld met knapperige groenten zoals paprika, witte kool en ui. De curry is op smaak gebracht met kokosmelk en rode currypasta en bereid met jonge kapucijners. Garneer met koriander en lente-ui.

45 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 1 Rode peper
  • 15 g Koriander

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Rode curry met jonge kapucijners op tafel.

  1. Snijd de saucijzen of worst in plakjes.
  2. Snijd de knoflook en peper fijn.
  3. Snijd de kool heel fijn, de uien in halve ringen en de paprika in stukjes.
  4. Snijd de lente-ui en koriander.
  5. Verhit een beetje olie in een wok en fruit hierin de knoflook en de peper.
  6. Voeg daarna eerst de kokosmelk en dan de currypasta toe.
  7. Voeg vervolgens de stukjes worst/saucijs toe.
  8. Als de worst begint te garen, voeg dan eerst de witte kool toe en daarna de uien en paprika.
  9. Als het geheel de gewenste garing heeft, voeg dan de uitgelekte kapucijners en hamblokjes toe.
  10. Net voor het opdienen afmaken met de lente-ui en koriander.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry Rode curry