Roerbak kipreepjes met spitskool

Roerbak kipreepjes met spitskool

Smulweb imageSmulweb

Waan je even op een tropisch eiland met deze heerlijke roerbak kipreepjes met spitskool. Met een combinatie van kerriepoeder, gembersiroop en ketjap manis breng je een unieke smaak in dit gerecht. Top af met knapperige cashewnoten!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Roerbak kipreepjes met spitskool op tafel.

  1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing en voeg zout toe.
  2. Snijd de kipfilet in reepjes, bestrooi met zout en peper.
  3. Snijd de uien en spitskool fijn in de Magimix.
  4. Verhit de olie en roerbak de kip, de uien en spitskool. Voeg kerriepoeder en zout toe en blus af met gembersiroop en ketjap manis.
  5. Fruit de knoflook en rode peper aan.
  6. Crush de cashewnoten in de Magimix door enkele keren op de pulseknop te drukken.
  7. Verdeel het kipmengsel over de borden en garneer met knoflook, rode peper en cashewnoten.
  8. Serveer de rijst in een schaal erbij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kool Spitskool