Spinazietaart van bladerdeeg

Spinazietaart van bladerdeeg

Smulweb imageSmulweb

Een hartige taart die niet alleen lekker is bij het diner, maar ook bij de lunch. Met bladerdeeg, spinazie, cherrytomaten en een kwark-melk-ei mengsel. Bak de taart 50-60 minuten in de oven totdat deze goudbruin is. Serveer als hoofdgerecht of bijgerecht.

45 min bereiden

hoofdgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spinazietaart van bladerdeeg op tafel.

  1. Haal bladerdeeg 10 minuten voor gebruik uit de koelkast.
  2. Meng kwark met melk en ei goed en breng op smaak met zout en peper.
  3. Leg bladerdeeg in een ingevette bakvorm, verdeel het mengsel over de bodem en doe daarop de spinazie.
  4. Verdeel cherrytomaten met de schil naar boven over de spinazie en bak in de oven op 190°C gedurende 50-60 minuten totdat de taart goudbruin is.
  5. Prik met een vork in de taart om te controleren of de kwarkvulling niet meer vloeibaar is. Serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Hartige taart spinazie