Zuurkoolschotel met reblochon kaas

Zuurkoolschotel met reblochon kaas

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke zuurkoolschotel met aardappel, katenspek en reblochon kaas bereid in de slowcooker. Laurierblaadjes, jeneverbessen en witte wijn geven het gerecht extra smaak. Een krokant korstje maakt het geheel af.

60 min bereiden

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Zuurkool vers
  • 480 g Reblochon

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Zuurkoolschotel met reblochon kaas op tafel.

  1. Week de Slowcooker 20 minuten in koud water.
  2. Snijd de geschilde aardappels in parten.
  3. Vul de geglazuurde kom van de Slowcooker met aardappelparten, zuurkool en katenspek.
  4. Snijd de kaas in plakken en leg deze bovenop.
  5. Leg de laurierblaadjes erbij en strooi de jeneverbessen erover.
  6. Sprenkel de wijn erover.
  7. Leg het deksel op de kom en plaats de Slowcooker in een koude oven.
  8. Schakel de oventemperatuur in op 175°C en bereid het gerecht in 90 minuten.
  9. Neem voor een krokant korstje het deksel van de kom en gratineer het gerecht nog 10 minuten in de hete oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel Kaas