Roerbakrijst met gerookte kip

Roerbakrijst met gerookte kip

Smulweb imageSmulweb

Een snelle en smakelijke maaltijd op tafel zetten? Probeer deze roerbakrijst met gerookte kip en nassiekruiden. Voeg groenten toe naar keuze en serveer met gerookte makreel. Kook de rijst desnoods de dag van tevoren om tijd te besparen. Binnen 15 minuten is dit gerecht klaar. Smakelijk!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Roerbakrijst met gerookte kip op tafel.

  1. Kook de rijst gaar met 350 ml water (bij gebruik van 200 gram toverrijst hoef je niet af te gieten) en laat deze afkoelen.
  2. Verhit olie in de Wokarang. Roerbak de groente snel beetgaar. Voeg de rijst, kip en nassiekruiden toe en verhit het geheel.
  3. Als je weinig tijd hebt om te koken, kook de rijst dan de dag van tevoren.
  4. Schep de rijst en groenten in een schaal en serveer met gerookte makreel in blokjes, voor de visliefhebber. Binnen 15 minuten staat er een lekkere, snelle en gezonde maaltijd op tafel. Kan ook prima met zilvervliesrijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte