Glutenvrije hachee

Glutenvrije hachee

Smulweb imageSmulweb

Deze glutenvrije hachee is een klassiek gerecht gemaakt van mals rundvlees, ui en kruidnagel, langzaam gestoofd in water en azijn om de smaken te laten ontwikkelen. Geserveerd met aardappels en rode bietjes. Een hartig gerecht waar je van blijft eten!

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Maïzena
  • 500 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Glutenvrije hachee op tafel.

  1. Snijd het vlees in blokjes en snipper de uien.
  2. Bak het vlees mooi bruin en voeg de uien toe. Laat de uien glazig worden.
  3. Voeg zout, peper uit de molen en cayennepeper toe. Laat de bloem even meebakken.
  4. Voeg het water toe evenals de azijn, laurier, kruidnagels en een schepje suiker.
  5. Laat dit 2 1/2 tot 3 uur stoven op een laag vuur. (Ca. 1 uur in de hogedrukpan.)
  6. Maak op kleur met de Buisman.
  7. Serveer met aardappels en rode bietjes of rode kool.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje