Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Tajine gerecht uit tunesie met zalmsurimigarnaaltjes op tafel.
- Weeg alle ingrediënten af die je nodig hebt. Snijd de Surimi-sticks (krabsticks) samen met de zalm in kleine stukjes. Snijd de olijven in ringetjes. Zet de rest van de ingrediënten klaar.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Klop de eieren met een garde los in een grotere kom. Roer dan de kruiden- en roomkaas los bij de eieren en voeg de kruiden en poeder toe. Meng alles goed onder.
- Roer als laatste de stukjes zalm, krab, olijvenringetjes en garnaaltjes erdoorheen. Voeg de maïzena toe en meng alles goed door elkaar voor de stevigheid.
- Doe het mengsel in een ingevette ovenschaal en strooi er geraspte kaas over.
- Zet de schaal in het midden van de voorverwarmde oven, en bak het geheel gedurende 30 minuten op 200°C.
- Smakelijk eten!