Tiramisu met limoncello

Tiramisu met limoncello

Smulweb imageSmulweb

Deze overheerlijke Tiramisu met limoncello is een feest om te maken. Romig, luchtig en fris van smaak. Door de babà en gesneden sukade een extra feestelijk dessert!

15 min bereiden

dessert

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 52.5 g Limoncello
  • 300 g baba al limoncello

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Tiramisu met limoncello op tafel.

  1. Splits de eieren. Klop het eigeel met de suiker tot een schuimige massa.
  2. Voeg de mascarpone toe en blijf kloppen tot een dikke room ontstaat.
  3. Klop het eiwit stijf met een snufje zout. Roer dat voorzichtig door de mascarpone room.
  4. Voeg dan naar smaak een paar lepeltjes limoncello toe.
  5. Leg onderin de glaasjes wat stukjes babà.
  6. Vul de glaasjes voor driekwart met room, leg er een babà op en garneer met de in kleine stukjes gesneden sukade.
  7. Laat de tiramisu tot het moment van opdienen minstens 30 minuten koud worden in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts