Ham-kaas croissant

Ham-kaas croissant

Smulweb imageSmulweb

Maak het lekkerste ontbijt met onze heerlijke ham-kaas croissants. Een makkelijk recept, je vult het croissantdeeg met plakjes ham en kaas en bakt ze in de oven. Door de goudbruine kleur en het knapperige deeg een feestje voor het oog en de smaakpapillen. Smullen!

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 360 g Croissantdeeg

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Ham-kaas croissant op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220° C.
  2. Haal het croissantdeeg uit de koelkast.
  3. Snijd het deeg langs de perforatielijn in 6 croissants.
  4. Leg een plak ham en een plak kaas op elk stuk deeg.
  5. Rol de croissant op van de brede kant naar de punt. De plakken mogen groter zijn dan het deegformaat.
  6. Bestrijk elke croissant met het losgeklopte ei.
  7. Bak de croissants in het midden van de oven in ca. 12-15 minuten goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Croissants