Geitenkaas in filodeeg met honing en jb curry madras

Geitenkaas in filodeeg met honing en jb curry madras

Smulweb imageSmulweb

Plakken geitenkaas met honing en JB Curry Madras in filodeeg. Bak de buideltjes in de oven met boter voor een goudbruine kleur. Serveer op een bedje van sla met wat olijfolie, peper en zout.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Geitenkaas in filodeeg met honing en jb curry madras op tafel.

  1. Snijd de geitenkaas in brede plakken.
  2. Leg een plakje geitenkaas in het midden van 4 plakjes filodeeg.
  3. Doe op de plakjes geitenkaas ongeveer een eetlepel honing, en daarop circa een half theelepeltje JB Curry Madras.
  4. Verwarm de oven voor op 180C hete lucht.
  5. Pak de 4 uiteindes van het filodeeg en vouw ze naar elkaar toe, zorg dat het stevig blijft vastzitten. Gebruik eventueel iets eiwit om ze goed te laten plakken.
  6. Doe de gesmolten boter met bijvoorbeeld een kwastje over de filodeeg, dat zorgt voor een mooie goudbruine kleur.
  7. Zet de buideltjes op een bakplaat en bak ze voor 10 minuten af in de oven.
  8. Meng de sla met een beetje olijfolie, peper en zout.
  9. Leg de sla op een bord en zet hierop de buideltjes met geitenkaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Bakken Curry Filodeeg