Klassieke kruidenboter

Klassieke kruidenboter

Smulweb imageSmulweb

Met deze klassieke kruidenboter hoef jij nooit meer naar de supermarkt te rennen. Verse kruiden zoals tijm en peterselie, gemengd met zachte roomboter. Het perfecte smeersel voor bij brood, aardappels of vlees. En met één simpele handeling kun je het direct weer opbergen in de koelkast.

15 min bereiden

bijgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Bieslook vers

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Klassieke kruidenboter op tafel.

  1. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Als deze zacht is, doe je hem in een grote kom met genoeg ruimte om alles goed te mengen.
  2. Maak een kuiltje in de boter en voeg de gesneden kruiden, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar zodat alle kruiden goed verdeeld worden in de roomboter.
  3. Neem een stuk vershoudfolie en leg dit op een schoon werkblad. Schep de kruidenboter hierop en draai het op als een snoepje tot er een mooie rol ontstaat.
  4. Leg de rol op een bord en zet deze terug in de koelkast om hard te worden.
  5. Snijd af wat je nodig hebt en leg de rest terug in de koelkast tot het volgende gebruik.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Kruidenboter