Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Budget spaghetti met knakworst op tafel.
- Laat de knakworsten uitlekken en snijd ze in 4 stukken en rijg de spaghetti erdoorheen (een stuk of 7 à 8 per stukje worst). Zorg ervoor dat de spaghetti niet te dicht tegen elkaar zit, want spaghetti zet uit tijdens het koken.
- Pel en snipper de uien en snijd verse knoflook fijn. Bak de ui en knoflook in een beetje boter zacht.
- Breng water aan de kook en draai daarna het vuur zacht, zodat het water warm blijft maar niet meer kookt. Voeg de rest van de spaghetti die niet meer in de worst past toe, en laat het in ongeveer 10 minuten gaar worden.
- Voeg de gezeefde tomaten, bouillonpoeder, en Italiaanse kruiden toe aan de ui en knoflook. Meng alles goed en laat de saus even doorwarmen.
- Giet de spaghetti af en serveer het met de saus op een bord.