Gegrilde kalfsribeye met ratatouille van geroosterde paprika

Gegrilde kalfsribeye met ratatouille van geroosterde paprika

Smulweb imageSmulweb

Geef je zomerse barbecue een upgrade met deze gegrilde kalfsribeye met ratatouille van geroosterde paprika. Perfect gegrilde kalfsvlees, geserveerd met een heerlijke ratatouille van geroosterde paprika, verse Italiaanse kruiden en gepofte knoflookpitjes. Een ware smaakexplosie!

45 min bereiden

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gegrilde kalfsribeye met ratatouille van geroosterde paprika op tafel.

  1. Smeer de kalfsribeye in met 2 eetlepels olijfolie. Laat het kalfsvlees circa 20 minuten op temperatuur komen buiten de koeling.
  2. Verwarm de oven voor op 175 graden. Plaats de paprika's op een bakplaat en laat deze circa 40 minuten in de oven garen tot de schil donker wordt.
  3. Haal de paprika's uit de oven, leg deze in een schaal en daarna afdekken met plastic. Meng de knoflookpitjes, in de schil, met olijfolie en zeezout en daarna uitspreiden op een bakplaat. Gaar dat in circa 30 minuten op 175 graden. Ontvel de paprika's en verwijder de zaadpitjes.
  4. Snij de paprika in stukjes en meng dit met 1 eetlepel olijfolie. Voeg de verse Italiaanse kruiden en de gepofte knoflookpitjes toe.
  5. Verwarm de grillpan voor op matig heet vuur. Grill de kalfribeyes aan iedere kant circa 3 minuten tot deze mooi rosis. Laten rusten op een warm bord. Voor het snijden bestrooien met zout en peper.
  6. De grove ratatouille op vier warme borden rangschikken. Gegrilde kalfsribeye in drie mooie stukken snijden en leg dit naast de ratatouille.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paprika