Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Mexicaanse bonenschotel op tafel.
- Pel en snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd in stukjes. Snijd de kipfilet in stukjes en bestrooi met tacokruiden. Snijd de tomaten in kleine blokjes. Spoel de bonen en maak ze droog.
- Verhit olie in een pan. Fruit de knoflook, uien en paprika's gedurende circa 3 minuten.
- Voeg de kipfilet en tomatenblokjes toe. Bak de kip om en om bruin. Voeg de bonen en maïs toe en breng aan de kook.
- Vet een ovenschaal in en schep het kipmengsel in de schaal.
- Meng crème fraîche met 100 gram geraspte kaas en verkruimel de tortillachips.
- Verdeel het crème fraîche mengsel over de bonenschotel en bestrooi met tortillachips en de rest van de kaas.
- Bak de Mexicaanse bonenschotel circa 15 minuten in de oven, tot de kaas goudbruin en gesmolten is.