Hamburgers met kokosrisotto en spinazie

Hamburgers met kokosrisotto en spinazie

Smulweb imageSmulweb

Kokosrisotto met spinazie en hamburgers in Caribbean style. Een smaakexplosie door de Caribbean spice kruiden.

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 tl Caribbean Spice
  • 2 tl Caribbean Spice

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Hamburgers met kokosrisotto en spinazie op tafel.

  1. Snijd de 2 sjalotten en knoflook fijn, en fruit ze met de eetlepel boter in een wok.
  2. Voeg de risotto toe en bak dit even mee en blus dit af met de 2 eetlepels witte wijn.
  3. Voeg telkens een scheutje bouillon toe met de eetlepel kokosmelk tot de risotto gaar is en het goed aan elkaar kleeft. Breng de risotto op smaak met wat zout.
  4. Zet een kleine laag water op en laat dit koken. Voeg de spinazie toe en laat dit 1 minuut koken. Giet af in een zeef en maak op smaak met Caribbean spice kruiden, zout en een gesmolten boter.
  5. Pel de knoflook en snijd deze in plakjes. Smoor de plakjes in de boter, schep uit de pan en bestrooi met wat zout. Marineer de hamburgers met de kruiden en bak deze mooi bruin in de boter in dezelfde pan.
  6. Serveer direct op een mooi bedje van spinazie en risotto. Leg de knoflookplakjes bovenop de hamburgers.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Spinazie