Tandoori kip met pastinaak spek en aardappelen

Tandoori kip met pastinaak spek en aardappelen

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Indiase klassieker: Tandoori kip met pastinaak spek en aardappelen. Krokante kipfilet, hartig spek en knapperige pastinaak in kruidige tandoori masala. Ideaal voor een lekker doordeweeks diner!

45 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper
  • 1 Pastinaak
  • 100 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Tandoori kip met pastinaak spek en aardappelen op tafel.

  1. Snijd de kipfilet en aardappels in blokjes, de pastinaak in reepjes en de knoflook en peper fijn.
  2. Verhit de olijfolie in de koekenpan en bak de kipfilet rondom bruin aan. Voeg na 5 minuten de pastinaak, rode peper, knoflook en yoghurt toe.
  3. Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook hierin de aardappels gaar.
  4. Voeg de spekblokjes bij de kipfilet en bak deze 2 minuten mee.
  5. Voeg de JB Garam Masala toe samen met het water. Laat dit pruttelen gedurende 10 minuten.
  6. Als de aardappels gaar zijn, giet je ze af en voeg je ze bij de rest van de ingrediënten.
  7. Meng alles goed met elkaar en serveer het.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Groente Vlees Pastinaak Speklap