- 100 g Geraspte cheddar
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Irish fish pie (ierse visschotel) op tafel.
- Kook de aardappelen en maak er puree van. Voeg op het laatst eventueel de fijngesneden lenteui toe en meng goed.
- Doe de melk in een pan en breng aan de kook. Voeg dan de vis toe en laat deze 10 minuten zachtjes koken.
- Schep de vis uit de pan en doe deze in een beboterde ovenschaal.
- Doe de prei en de doperwten in de pan met melk en voeg de bouillonblokken toe. Voeg de bloem toe en maak er een mooie lobbige saus van. Breng op smaak met peper en zout.
- Giet het mengsel over de vis en verdeel gelijkmatig.
- Bedek het mengsel met de aardappelpuree.
- Strooi als laatste de kaas over de aardappelpuree.
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het gerecht gedurende 30 minuten tot het goudbruin en gaar is.