Vegan pancakes voor bij het ontbijt

Vegan pancakes voor bij het ontbijt

Smulweb imageSmulweb

Maak je ontbijt extra lekker en gezellig met onze vegan pannenkoeken. Een combinatie van rijstmelk, havermoutvlokken, banaan, bloem, bakpoeder, kaneel en nootmuskaat. Beslag even laten rusten en daarna bakken maar!

25 min bereiden

ontbijt

1 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Vegan pancakes voor bij het ontbijt op tafel.

  1. Doe de rijstmelk samen met de havermoutvlokken in de blender of keukenmachine en maal tot de havervlokken fijn zijn.
  2. Voeg de banaan, bloem, bakpoeder, zout, kaneel en nootmuskaat toe en meng samen tot een glad beslag.
  3. Zet het beslag een kleine 10 minuten apart.
  4. Verwarm een pan en doe een beetje (kokos)olie in de pan.
  5. Schep met een sauslepel beslag in de pan en bak de pannenkoeken van ongeveer 10 cm breed in circa 3 minuten per kant goudbruin.
eet smakelijk