Italianse wraps met vegetarische kipstukjes

Italianse wraps met vegetarische kipstukjes

Smulweb imageSmulweb

Met deze heerlijke Italiaanse wraps met vegetarische kipstukjes waan je je even op vakantie in Italië. De kip wordt gebakken met knoflook en peper, geserveerd met tomaat, ui, en mascarpone tussen de opgewarmde wraps. Eenmaal geproefd wil je zeker een tweede!

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Italianse wraps met vegetarische kipstukjes op tafel.

  1. Bak de Vegetarische Kipstuckjes in wat olijfolie bruin en voeg halverwege de knoflook toe. Maal flink wat peper en een beetje zout over de kip.
  2. Snijd de tomaat en de ui in halve ringen.
  3. Verwarm de wraps even licht in een grote koekenpan om ze soepel te maken, zodat je ze goed kan rollen.
  4. Smeer de wraps in met Philadelphia en verdeel de rest (kipstukjes, groene olijven, tomaat, rode ui, dadel en selderij) gelijkmatig als een streep in het midden over de wraps.
  5. Rol ze stevig op zonder dat het aan de uiteinden eruit valt.
  6. Snijd de wraps schuin door midden en dresseer ze op het bord.
  7. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps