Heerlijke eiersalade met bieslook

Heerlijke eiersalade met bieslook

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke eiersalade met bieslook. Verse eieren, yoghurt, halvanaise, en mosterd worden gecombineerd in deze klassieke eiersalade. Op smaak gebracht met verse bieslook voor een extra twist!

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Heerlijke eiersalade met bieslook op tafel.

  1. Kook de eieren hard in 8 minuten, pel en snijd ze in plakjes. Hak de plakjes ei fijn in blokjes en hak de bieslook fijn.
  2. Meng yoghurt, halvanaise, en mosterd goed door elkaar. Meng het ei en 80% van de bieslook erdoorheen. Voeg eventueel extra yoghurt toe als het mengsel te dik is.
  3. Proef en breng op smaak met peper en zout.
  4. Zet het mengsel in een afgesloten bakje in de koelkast (2 dagen houdbaar) of gebruik het gelijk. Strooi de resterende verse bieslook eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Kruiden Eiersalade