- 100 g Avocado
- 60 g Kaviaar
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke California rolls op tafel.
- Bedek het matje met plastic huishoudfolie om te voorkomen dat de sushi-rijst vastplakt.
- Snijd het nori-vel doormidden en leg de helft, met de zachte kant naar beneden, op het bovenste gedeelte van de bamboemat.
- Verdeel de sushi-rijst gelijkmatig over het nori-vel en strooi er geroosterde zwarte en witte sesamzaadjes of kaviaar overheen.
- Til het onderste gedeelte van het matje op, vouw het en bedek de rijst. Draai de mat om en vouw hem weer open. Het nori-vel ligt nu boven en de sushi-rijst met sesamzaadjes of kaviaar eronder. Verdeel wasabipasta en mayonaise over het midden van het nori-vel.
- Leg de vulling (reepjes sla, surimi, avocado, komkommer) er simpelweg bovenop en maak een sushirol zoals u dat gewend bent.
- Verwijder de uitrolmat en snijd de rol in 6 stukken.