Ardeens gebraad met romige mosterduiensaus

Ardeens gebraad met romige mosterduiensaus

Smulweb imageSmulweb

Ardeens gebraad met romige mosterduiensaus is een heerlijk hoofdgerecht met een rijke mosterdsmaak in de saus. Het gebraad wordt goudbruin gebakken en vervolgens afgebakken in de oven. De uitjes en wijn geven een smaakvolle twist aan het gerecht. Serveer met aardappelpuree en een frisse salade.

60 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 1000 g Ardeens gebraad
  • 1 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Ardeens gebraad met romige mosterduiensaus op tafel.

  1. Braad het vlees eerst rondom mooi goudbruin aan in een pan.
  2. Bak de uien met de knoflook in een andere pan en voeg hier de wijn aan toe.
  3. Doe het geheel over in een dichte ovenschaal met het vlees in het midden en het uienmengsel rondom.
  4. Zet het geheel een uur in de oven op 180 graden. Keer het vlees en voeg indien nodig bouillon toe als het te droog wordt.
  5. Haal op het laatst het vlees uit de schaal en maak de saus af door de rest in een pannetje te doen. Voeg hier de mosterd en de room aan toe en maak de saus op de gewenste dikte af.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden Sauzen