Speklappen uit een klei pot (slowcooking)

Speklappen uit een klei pot (slowcooking)

Smulweb imageSmulweb

Slowcooked speklappen uit de klei pot zijn heerlijk mals en smaakvol. De combinatie van diverse specerijen en kruiden in combinatie met de speklappen maken dit gerecht verrukkelijk. Serveer het gerecht met aardappelpuree of witte rijst.

120 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Speklappen uit een klei pot (slowcooking) op tafel.

  1. Meng alle smaakmakers door elkaar en meng daar de stukjes speklapjes doorheen.
  2. Doe de speklappen in een slowcooker die voor een half uur geweekt is en doe daar een deksel op. Plaats de slowcooker in een koude oven.
  3. Breng de oven op 160°C en slowcook de speklapjes voor 3 uur.
  4. Garneer met fijn bieslook of Chinese bieslook.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Speklap