Stoofpot van rundvlees op oosterse wijze

Stoofpot van rundvlees op oosterse wijze

Smulweb imageSmulweb

Stoofpot van rundvlees op oosterse wijze met rode wijn, sojasaus, oestersaus, Thaise vissaus, balsamico, bruine suiker en het five-spices poeder. Laat het vlees in ongeveer 3 uur langzaam gaar worden in een braadpan met olijfolie en boter.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Stoofpot van rundvlees op oosterse wijze op tafel.

  1. Bak het rundvlees aan in een braadpan met wat olijfolie en boter.
  2. Blus het vlees af met de rode wijn, sojasaus, oestersaus, Thaise vissaus, balsamico, bruine suiker en het five-spices poeder.
  3. Leg het deksel op de pan, zet het vuur laag en laat het vlees in ongeveer 3 uur langzaam gaar worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje Vlees