Foie gras met appel en meloen

Foie gras met appel en meloen

Smulweb imageSmulweb

Een ware delicatesse: Foie gras met appel en meloen. Stoof de appel en meloen aan en bestrooi met suiker voor de karamelisatie. Bak filodeeg krokant en vul het met foie gras. Serveer het geheel met de salsa van appel en meloen. Een perfect gerecht voor fijnproevers!

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Filodeeg plakken
  • 360 g Foie gras

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Foie gras met appel en meloen op tafel.

  1. Smelt de boter en stoof de appel en meloen aan. Bestrooi met suiker en laat licht karamelliseren. Blus af met de azijn en zet aan de kant.
  2. Verwarm de oven voor op 170C. Steek 8 cirkeltjes uit het filodeeg van 4 cm doorsnede. Bak ze krokant op een vel bakpapier in de warme oven.
  3. Snijd de plakjes foie gras elk doormidden. Neem 2 stukjes filodeeg en leg er de foie gras tussen.
  4. Serveer met wat van de salsa van appel en meloen.
  5. Voor een amuse de helft nemen van alles.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees