Hartige pannenkoek

Hartige pannenkoek

Smulweb imageSmulweb

Een hartige pannenkoek, vol smaak en veel groenten. Bak verse spinazie kort met bacon, ui, gele/groene paprika en champignons. Giet over met het beslag, bestrooi met paprikaringen en bak gaar. Eindig met kaas, en geniet meteen.

15 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Hartige pannenkoek op tafel.

  1. Was de verse spinazie (mag ook diepvries blad spinazie).
  2. Snij de rode punt paprika in dunne ringen.
  3. Snij de bacon, ui en gele/groene paprika in blokjes. Snij de champignons in plakjes.
  4. Maak de meergranenmeel zoals vermeld staat op het pak.
  5. Roerbak de paprika, ui, bacon, met een beetje zout en vers gemalen peper. Doe als laatste de spinazie heel kort bij de roerbak. Overgiet dit met de pannenkoekenmeel.
  6. Zet het gas op laag en laat het deeg gaar en knapperig worden van onderen. Keer dan de pannenkoek om en laat de pannenkoek zachtjes gaar worden.
  7. Bestrooi met geraspte kaas naar keuze (jong, belegen, oud) of blokjes gorgonzola.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kaas