Spinaziestamppot met paprika en roomkaas

Spinaziestamppot met paprika en roomkaas

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk frisse twist aan deze klassieke stamppot met paprika en roomkaas. De combinatie van de romige aardappelpuree en de smaakvolle rookworst zal je zeker doen watertanden. Perfect op een koude dag!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Spinaziestamppot met paprika en roomkaas op tafel.

  1. Ontdooi de spinazie. Pel en snipper de ui. Snijd de paprika in blokjes. Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze met een beetje zout in ca. 20 minuten gaar. Bereid intussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verwarm de spinazie. Bak de spekblokjes uit. Voeg vervolgens de ui en paprika toe en bak deze nog 4 minuten mee.
  3. Giet de aardappels af en stamp ze fijn. Meng het ontbijtspekmengsel, de spinazie en de roomkaas door de puree.
  4. Verdeel de stamppot over de borden en leg de in plakjes gesneden rookworst erop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot Groente Kaas Paprika