Italiaanse roerbakschotel met tonijn ( 2 pers )

Italiaanse roerbakschotel met tonijn ( 2 pers )

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Italiaanse roerbakschotel met tonijn. Roerbak de groenten kort in wat olijfolie en voeg vervolgens tonijn toe. Kook de pasta volgens de verpakking en bewaar wat vocht voor als het gerecht wat droog is. Serveer de groenten met tonijn op de pasta en garneer met gebakken spekjes. Buon appetito!

15 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Italiaanse roerbakschotel met tonijn ( 2 pers ) op tafel.

  1. Verwarm de borden.
  2. Roerbak de groenten kort in wat olijfolie.
  3. Verdeel de tonijn in grove stukjes.
  4. Kook intussen de pasta volgens de verpakking.
  5. Giet de pasta daarna in een zeef en bewaar wat vocht voor als het gerecht wat droog is.
  6. Spatel de tonijn door de warme groenten.
  7. Leg de pasta op de warme borden en verdeel hierover de groenten met de tonijn.
  8. Garneer met de gebakken spekjes. Geef er wat tomatenketchup en bijvoorbeeld frisse komkommersalade bij.
  9. Buon appetito.
eet smakelijk