Andijviestamppot met paprika en lente-ui

Andijviestamppot met paprika en lente-ui

Smulweb imageSmulweb

Andijviestamppot met paprika en lente-ui. Een heerlijke stamppot met ingrediënten zoals paprika en lente-ui. De smaakvolle combinatie van gehakt en groente maakt dit gerecht heerlijk en hartig. Serveer de stamppot met een stuk rookworst, voor een extra winterse touch.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Andijviestamppot met paprika en lente-ui op tafel.

  1. Snijd de paprika in reepjes en het lente-uitje in stukjes. Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze met het bouillonblokje in ca. 20 minuten gaar.
  2. Was de andijvie en laat goed uitlekken. Verwijder de harde nerven en snijd het blad in reepjes. Bereid intussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Bak in een koekenpan het gehakt rul. Bak de paprika even mee. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. Verwarm de melk.
  4. Giet de aardappels af, stamp ze fijn met de melk en meng de andijvie, het gehaktmengsel en de lente-ui erdoor.
  5. Snijd de rookworst in stukken en leg op ieder bord een paar stukken rookworst. Serveer de stamppot direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot Groente Paprika Andijvie stamppot