Chinese drumsticks - niet sticky (met filmpje)

Chinese drumsticks - niet sticky (met filmpje)

Smulweb imageSmulweb

Deze Chinese drumsticks zijn om je vingers bij af te likken. Een marinade van hoisinsaus, vijfkruidenpoeder, honing, knoflook en sojasaus geven de kip een ontzettend lekkere smaak. Serveer de kip met de dikke saus en smullen maar!

120 min bereiden

bijgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Shaohsing rijstwijn
  • 0.75 el Sesamolie

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Chinese drumsticks - niet sticky (met filmpje) op tafel.

  1. Meng alle ingrediënten en marineer de kip voor 2 uur.
  2. Bak de kip in de oven met marinade op 220*C voor 30-40 minuten en keer het af en toe om.
  3. Doe de drumsticks op een serveerschaal en giet het kookvocht in een steelpannetje. Verdik de saus met maizena-waterpapje.
  4. Serveer de saus over de kip.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte