Aziatisch kipsate in 2 soorten marinaden

Aziatisch kipsate in 2 soorten marinaden

Smulweb imageSmulweb

De geur van Aziatische keuken in jullie keuken! Deze Aziatisch kipsate is perfect voor een avondje buiten. Marineer de kip voor twee uur in Vietnamese marinade met suiker en daarna in kerriepasta marinade. Rijg de blokjes aan stokjes en grill totdat je de heerlijke kleur ziet.

120 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 6 el Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Aziatisch kipsate in 2 soorten marinaden op tafel.

  1. Meng alle ingrediënten voor de kerriepasta marinade en marineer de kipblokjes hierin voor een half uur.
  2. Doe alle Vietnamese marinade ingrediënten in een mengkom en kluts tot de suiker is opgelost.
  3. Voeg 5 eetlepels marinade toe aan de gemarineerde kipblokjes en meng goed door.
  4. Laat verder marineren voor 2 uur (hoe langer, hoe beter).
  5. Rijg de blokjes kip aan stokjes en grill tot ze gaar en mooi van kleur zijn op een ingevette bakplaat of een grillplaat.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte