Kabeljauw met pittige mango-kokos-saus uit de oven

Kabeljauw met pittige mango-kokos-saus uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke kabeljauw met pittige mango-kokos-saus uit de oven is een perfect gerecht voor liefhebbers van de Aziatische keuken. Geurige en smaakvolle saus met kerrie-, gemberpoeder, kokosmelk, mango chutney en chilisaus geeft de vis een perfecte smaak. Even in de oven en klaar!

15 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Kabeljauw met pittige mango-kokos-saus uit de oven op tafel.

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de rode peper schoon en snijd deze in kleine stukjes.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  3. Verhit de olie in de pan en bak hierin de peper, ui en knoflook in 3 minuten onder voortdurend roeren.
  4. Voeg de kerriepoeder en gemberpoeder toe en bak heel even mee.
  5. Voeg de mango chutney en kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat heel even doorkoken. Doe de chilisaus erbij en roer goed door. Proef of het geheel naar smaak is.
  6. Kruid de vis met peper en zout. Leg deze in de ovenschaal.
  7. Giet de warme saus over de vis en zet deze 10-15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven (afhankelijk van de dikte van de vis).
eet smakelijk