Pure chocolademuffins met amarena-kersen

Pure chocolademuffins met amarena-kersen

Smulweb imageSmulweb

Geniet van deze overheerlijke pure chocolademuffins gevuld met amarena-kersen. Een perfecte combinatie tussen bitter en zoet. De smelt-in-de-mond choco-muffins zijn zo gemaakt, in no-time genieten!

25 min bereiden

ontbijt

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Pure chocolademuffins met amarena-kersen op tafel.

  1. Smelt 125 gram chocolade met 125 gram boter. Laat afkoelen.
  2. Zeef bloem, cacao en bakpoeder. Roer hier het ei, suiker, vanillesuiker, yoghurt en wat zout door.
  3. Giet de gesmolten chocolade met de boter erbij en roer hiervan een stevig deeg.
  4. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  5. Snij de helft van de amarena-kersen in stukjes. Roer dit door het deeg.
  6. Vul de vormpjes (als je alleen een muffinvorm gebruikt de holtes invetten en met bloem bestuiven!).
  7. Leg bovenop een kers.
  8. Bak de muffins plm. 25 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Muffins