Polpette di pane e formaggio (krokante balletjes van brood

Polpette di pane e formaggio (krokante balletjes van brood

Smulweb imageSmulweb

Krokante balletjes van brood met kaas en basilicum. Begin met het weken van oud brood in melk. Knijp het brood uit en meng het met ei, geraspte kaas, fijngesneden basilicum, zout en peper. Rol er balletjes van. Bak deze in olijfolie of stoof ze in tomatensaus. Serveer heet.

45 min bereiden

ontbijt

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Polpette di pane e formaggio (krokante balletjes van brood op tafel.

  1. Zorg dat je oud brood gebruikt. Als je brood erg vers is, toast het dan een beetje in een broodrooster. Haal de korst van de boterhammen en snijd ze in vierkantjes. Week deze in de melk.
  2. Knijp het brood uit om het overtollige melk eruit te halen. Meng het brood met het ei, de geraspte kaas, zout, peper en fijngesneden basilicum. Rol er balletjes van.
  3. Frituur, bak de balletjes in olijfolie of stoof ze in bijvoorbeeld tomatensaus. Je kunt de balletjes ook nog even door wat bloem, ei en paneermeel halen voor een extra krokante buitenkant.
  4. Bereid de balletjes naar jouw smaak en serveer ze heet.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood