Bonbons

Bonbons

Smulweb imageSmulweb

Maak je bonbons met deze heerlijke Chocoglazuur en garneer ze met je favoriete suikerfiguren. Dip stukjes nougat in chocolade en witte chocolade. Smullen maar!

45 min bereiden

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 40 g Eetpapier
  • 80 g jumbo wit crispy chocolade reep 80g

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Bonbons op tafel.

  1. Leg de blaadjes roze snoeppapier met de 'geblokte' kant naar boven op een snijplank. Verwarm de Chocoglazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk het in een kommetje. Zet de kom op een pannetje met een bodempje bijna kokend water, zodat het glazuur vloeibaar blijft.
  2. Haal, met behulp van de (bonbon of fondue) vork stuk voor stuk de helft van de nougatblokjes door het glazuur. Laat de chocolade steeds wat afdruipen en zet ze daarna op het eetpapier. Garneer de bonbons met een suikerfiguurtje of andere decoratie. Herhaal het dippen met de rest van de nougatblokjes en garneer ook deze snoepjes met een versiering.
  3. Breek de witte chocolade in een tweede kommetje, zet dit op een pannetje met kokend water en laat de chocolade al roerend smelten (au bain-marie). Dompel de bonbons één voor één onder in de witte chocolade en laat de chocolade steeds afdruipen voordat je de bonbons op het eetpapier legt. Laat de bonbonnetjes opstijven en knip het snoeppapier rondom netjes bij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken