- 2 el Koriander
- 125 g Zure room
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Mexicaanse tortillataart op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snij alle ingrediënten, laat de mais uitlekken en weeg alle overige ingrediënten af.
- Bak in de hapjespan de chorizo/salamiblokjes zachtjes uit. Leg de chorizo/salami even opzij en verwijder overtollig vet uit de hapjespan.
- Rul het gehakt goudbruin en voeg volgens de verpakking de Tex Mex Taco Seasoning mix toe. Bak de uien en knoflook even mee. Voeg de chorizo/salamiblokjes weer toe, samen met de mais. Laat het geheel even 5 minuten zachtjes sudderen.
- Meng de feta met de geraspte kaas, de koriander en de lente-uitjes door elkaar.
- Vet de springvorm in en leg een bloemtortilla op de bodem. Strijk 1/3 deel van het gehaktmengsel erover uit en strooi 1/4 deel van het fetamengsel over. Herhaal de lagen. Bestrijk de laatste tortilla met de zure room en strooi er het laatste 1/4 deel van het fetamengsel over. Bestrijk de randen van de tortilla's met wat olie.
- Bak de tortillataart in het midden van de oven in 20 tot 25 minuten mooi goudbruin.