Tartaar van coquilles met creme van parmezaanse kaas

Tartaar van coquilles met creme van parmezaanse kaas

Smulweb imageSmulweb

Deze tartaar van coquilles is een ware smaaksensatie. De crème van Parmezaanse kaas is lekker smeuïg en de bacon geeft een lekkere bite. Geserveerd met komkommer en een paar dragonblaadjes maken het gerecht helemaal af.

15 min bereiden

tussengerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tartaar van coquilles met creme van parmezaanse kaas op tafel.

  1. Verhit wat olie in een koekenpan en bak de bacon uit. Zorg ervoor dat het niet verbrandt. Laat afkoelen tussen keukenpapier. Maak het daarna tot kleine stukjes in een vijzel en voeg de broodkruim toe. Vermeng met elkaar.
  2. Verwarm de crème fraîche samen met de Parmezaanse kaas op een laag vuurtje. Zorg ervoor dat alle kaas goed smelt. Laat rustig een beetje inkoken, maar het moet niet te dun zijn.
  3. Snijd ondertussen de coquilles in zeer dunne plakjes. Bestrooi ze met peper, zout, wat olijfolie en een beetje citroensap. Meng goed door elkaar en leg de coquilles in een garneerring op het bord.
  4. Verwijder de ring en schep er wat van de kaascrème overheen. Bestrooi daarna met een beetje van het mengsel van de gemalen bacon en broodkruim.
  5. Garneer met wat plakjes komkommer en een paar dragonblaadjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas