Pompoenpannenkoek

Pompoenpannenkoek

Smulweb imageSmulweb

Deze pannenkoeken zijn net een beetje anders door de toevoeging van pompoenpuree aan het beslag. Lekker met rozijnen en vanille-extract. Perfect voor een nazomerdag!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pompoenpannenkoek op tafel.

  1. Snijd de schil van de pompoen en snijd de pompoen in blokjes.
  2. Kook de pompoen en stamp de pompoen daarna tot een puree.
  3. Maak het beslag voor de pannenkoek met zelfrijzend bakmeel, suiker, ei en melk. Voeg genoeg melk toe zodat het beslag niet te dik wordt.
  4. Meng de pompoenpuree met het pannenkoekbeslag en voeg een snufje zout toe. Voeg eventueel rozijnen en vanille-extract toe aan het beslag.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Pompoen