- 1 Rode peper
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Bladerdeeg gehakt party snacks op tafel.
- Fruit de ui, knoflook, rode peper en gember aan tot ze zacht zijn en er geuren vrijkomen.
- Bak de geelwortel, koriander en komijn even mee.
- Bak het gehakt rul in dit mengsel.
- Meng munt, peterselie, citroensap, zout en peper door het gehakt en laat het mengsel afkoelen.
- Leg bladerdeeg lapjes op bakpapier en verdeel het gehaktmengsel over de onderste helft van de plakjes bladerdeeg.
- Bestrijk het bladerdeeg met water en flap de bovenste helft over de vulling en druk stevig vast op de onderste helft van het bladerdeeg.
- Snijd met een scherp mes elk bladerdeeg worstje in 3 delen.
- Bestrijk de worstjes met het eidooier mengsel en bak ze bij 220°C tot het bladerdeeg gaar en mooi goudbruin van kleur zijn.