Bladerdeeg gehakt party snacks

Bladerdeeg gehakt party snacks

Smulweb imageSmulweb

Een feestje met deze bladerdeeg gehakt party snacks. Gehakt op smaak gebracht met kruiden als geelwortel, koriander en komijn en opgerold in bladerdeeg. Mooi goudbruin gebakken in de oven zijn ze onweerstaanbaar lekker.

45 min bereiden

borrel

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Bladerdeeg gehakt party snacks op tafel.

  1. Fruit de ui, knoflook, rode peper en gember aan tot ze zacht zijn en er geuren vrijkomen.
  2. Bak de geelwortel, koriander en komijn even mee.
  3. Bak het gehakt rul in dit mengsel.
  4. Meng munt, peterselie, citroensap, zout en peper door het gehakt en laat het mengsel afkoelen.
  5. Leg bladerdeeg lapjes op bakpapier en verdeel het gehaktmengsel over de onderste helft van de plakjes bladerdeeg.
  6. Bestrijk het bladerdeeg met water en flap de bovenste helft over de vulling en druk stevig vast op de onderste helft van het bladerdeeg.
  7. Snijd met een scherp mes elk bladerdeeg worstje in 3 delen.
  8. Bestrijk de worstjes met het eidooier mengsel en bak ze bij 220°C tot het bladerdeeg gaar en mooi goudbruin van kleur zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Vlees Bladerdeeg