Feta gebakken in de oven

Feta gebakken in de oven

Smulweb imageSmulweb

Feta ovengerecht met tomaat, ui, knoflook en kruiden. Giet olijfolie over de Feta, vervolgens bakken in de oven en binnen 25 minuten is het gerecht klaar! Smaakt fantastisch en is een aanrader voor iedereen die van een simpel en smakelijk gerecht houdt.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 12 stappen deze heerlijke Feta gebakken in de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Neem vier stukken aluminiumfolie, glimmende kant boven, zo groot dat de plakken Feta erop passen en de folie dichtgevouwen kan worden.
  3. Vouw de folie tot een soort kano's, dus met de randjes omhoog.
  4. Giet een scheut olijfolie op de folie.
  5. Leg er een plak Feta op.
  6. Snijd de tomaten in plakjes en verdeel deze over de Feta.
  7. Snijd de rode ui in halve ringen en verdeel ook over de Feta.
  8. Snijd de knoflook heel klein en verdeel ook over de Feta.
  9. Bestrooi de Feta met peper, zout en oregano.
  10. Strooi er wat fijngesnipperde peterselie over en een paar druppels olijfolie.
  11. Vouw de aluminiumfolie dicht tot pakketjes en plaats ze in een ovenschaal voor ongeveer 25 minuten in de oven.
  12. Geniet van je heerlijke Feta pakketjes!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Grieks