Truffel-aardappelpartjes uit de oven

Truffel-aardappelpartjes uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Truffel-aardappelpartjes uit de oven met knapperige broccoli en een witte wijnsaus. Een simpele bereiding met een grootse smaak. Laat het gerecht de stoere blikvanger van je etentje zijn!

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Truffel Aardappel
  • 40 g Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Truffel-aardappelpartjes uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Boen de aardappelen schoon en snijd ze in partjes.
  3. Giet ongeveer 3 eetlepels olijfolie in een braadslee en hussel de aardappelpartjes erdoor, zodat ze met een laagje olie bedekt zijn.
  4. Strooi er zout, zwarte peper, gehakte knoflook en tuinkruiden over.
  5. Bak de aardappelpartjes in de oven 40-50 minuten krokant.
  6. Serveer de aardappelpartjes met gekookte broccoli en een witte wijnsaus.
  7. Garneer met een paar witte amandelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden